Hangtechnika

Hangtechnika, az okbolt.hu választékában

Hangtechnika vonatkozásában nálunk megtalálja, a szükséges hangsugárzókat, a magas, a közép és mélysugárzókat, keverőpultokat, a szerelésükhöz nélkülözhetetlen hangszóró vezetékeket, a hdmi és más audió kábeleket, a vezeték nélküli mikrofonkat. Ha most megrendeli akár már holnap használhatja!

Nézzen szét a szórakozás termékeink között is, mert a party, házibuli felszereléseket, így például az aktív hangfalakat, diszkó lámpákat ott találja meg.

Hangtechnika

A hangtechnika az igényeknek megfelelően. A vásárlóink: rendezvényszervezők, zenekarok, dj-k, önkormányzatok, intézmények, hangosítással foglalkozó vállalkozásokból és magánszemélyek köréből kerül ki.

Minden igényt kielégítők hangtechnika vásárolható meg az okbolt.hu választékából. A kínálatunk lefedi a zenekarok komplett hangtechnikai igényeit. Igény esetén a kínálatban nem feltűntetett hangtechnikai eszközöket is beszerezzük, kialkudva Önnek a jó árat.

A hangtechnika ár összefügg a minőséggel, illetve a teljesíténnyel. Nézzen szét alaposan a kínáltaunkba, illetve, ha bizonytalan akkor írjon emailt, vagy hívjon a központi telefonszámunkon, és segíteni fogunk.

Hangtechnikára szükséges akár kisebb családi rendezvényekhez, partikhoz, de a nagyobb teljesítményű hangfalak, keverőpult, a digitális keverőpult, és a további hangtechnikai eszközök, mint például a vezetékes mikrofonok, vagy a vezeték nélküli mikrofonok nélkülözhetetlenek a kisebb nagyobb fellépésekhez, koncertekhez.

Ha nagyzenekari hangtechnikai eszközre van szüksége, keressen bennünket és megtaláljuk az ideális terméket, amelyek a következők: keverőpult, hangfal, kontroll fal, ének mikrofon, vokál mikrofon, vezetékes mikrofon, vezeték nélküli mikrofon, vezeték  stb.

Az okbolt.hu alapkínálatában találhatóak magassugárzók, középsugárzók, mélysugárzók, különböző amelyek különböző teljesítményűek. A hangfalakhoz javasolt egy kiváló erősítő, audio kábelek, audio átalakító beszerzése is. Továbbá megtalálja nálunk az aktív hangfalakat is, amelyek külön erősítést nem igényelnek. Kisebb zenekarok, de akár egy néhány száz fős buli hangosításához is tudunk megfelelő teljesítményű aktív hangfalakat kínálni.

Kiváló mélynyomóink fantasztikus basszus hangokat bocsájtanak ki, és szuper kiegészítői az aktív hangfalaknak.

Mikrofonválasztás sokszor nem egyszerű, hiszen eltérő mikrofon igénye van egy-egy énekesnek, egy szónok, egy moderátor is másféle mikrofont használ, illetve a stúdió felvételekhez, rádiózáshoz, is vannak speciális mikrofonok, headsetek.

Hívjon, írjon, segítünk!

A hangtechnika részt a vizuális show egészíti ki a színpadon legyen szó akár egy divatbemutatóról, akár egy koncertről vagy egy klubról. Ehhez különböző fénytechnikai eszközök léteznek, amelyeket széles választékban kínálunk. Különböző led fények, robotlámpák, effekt lámpák is beszerezhetőek az okbolt.hu webáruházban.

A keverőpult kínálatunkban megtalálhatóak a DJ -k által használt és a zenekarok által használt pultok is, amelyek akár 32 csatornás megoldással is fellelhetőek nálunk. Természetesen a digitális keverőpultokat is jó áron adjuk. Akár hangosít, akár stúdiózik megtalálja a megfelelő keverőpultot nálunk.

A professzionális szintű hangosításhoz alapfeltétel a megfelelő termékválasztás. Nálunk, az okbolt.hu kínálatában az aktív hangfalak, média lejátszók, többcsatornás keverőpultok, effekt keverők, professzionális mikrofonok mind megtalálhatóak, amelyek tökéletesen alkalmasak színpadok, klubok, konferenciaközpontok, iskolák, intézmények, zenekarok, DJ-k, hangosítására, beltérben és kültéren egyaránt.

Kérésére mérsékelt áron, csúcs minőségben saját eszközparkunkkal hangosítást, illetve komplett színpadtechnikai szolgáltatást is nyújtunk, a megemlékező ünnepségtől a falunap, városnap szintű rendezvényekig bezárólag. Ha fixen telepített hangtechnikai rendszerre, vizuáltechnikai (fénytechnikai), rendszerek kiépítését, telepítését is vállaljuk, kiváló referenciákkal.

Ha hangtechnika, ha fénytechnika, akkor okbolt.hu

Vegye igénybe az akár ingyenes házhozszállítást, és lelje örömét a hangtechnika és fénytechniki termékekben is. Javasoljuk, hogy tekintse meg a szórakozás,  lakáskiegészítő, illetve az akkumulátor és elem választékunkat is, ott is találhat kedvére való elektronikai termékeket.