Szerelőlámpa

Gyakran barkácsol? Autót szerel? A korszerű szerelőlámpák között találhat mágneses, hordozható és elektromos hálózatról működtethető világító eszközöket. A szerelőlámpák egy része többfunkciós, illetve hordozható, így jól jöhet egy ilyen lámpa akkor is, ha a barkácsolás mellett például a horgászás vagy a túrázás a hobbija.

Szerelőlámpák szerepei az műhelyben és máshol

Szerelőlámpa a sötétben való munkavégzés nélkülözhetetlen eszköze Fontosak a munkaterület megvilágításához. A korszerű led szerelőlámpa hosszú élettartamú, led fényforrással ellátott. Az elemmel vagy akkumulátoros verziók hosszú ideig képesek a fényt biztosítani az elemcsere, vagy az akkumulátor felöltéssel. Az elektromos hálózatba köthető szerelőlámpa használatához természetesen szükséges a kiépített elektromos csatlakozás.

A szerelőlámpa előnye, a hordozhatósága, így például a műhelyén belül bárhol tudja használni, de a funkciói miatt  a szerelőlámpámnak szerepe lehet ha magával viszii például egy  túrázáshoz, horgászathoz is, az alapfunkciója mellett.

Szerelőlámpa ár gyakran felmerül, hogy mennyibe kerül. Az árat a minőség, a felhasznált anyagok, a kialakítás, a design határozza meg.

A led fényforrású szerelőlámpák a hagyományos izzóval szereltekhez képest némiképp magasabb áron vásárolhatóak meg, ugyanakkor a led fényforrás élettartama sokszorosa a sima izzóénál.

Vásároljon kedvére, használja ki az okbolt akcióit, kedvezményeit!

Érdekli a barkácsolásáruházunk választéka? Barkácsgépek, kéziszerszámok, forrasztástechnika, és sok más hasznos termék kapható oldalunkon.

Szerelőlámpa, IP54

Ha kint a szabadban szerelünk, fontos ügyelnünk arra, hogy olyan...

LED-es szerelőlámpa,...

Gyakran szokott szerelni, illetve barkácsolni? Ez esetben...

LED-es, kapcsolós szerelőlámpa

A WL 5-6 LED típusú LED-es, kapcsolós szerelőlámpát igazán...

LED-es szerelőlámpa

A WL 5-4 LED típusú LED-es szerelőlámpát igazán kedvelni fogják...

LED-es szerelőlámpa,...

Még a műhelyben is ragaszkodik a LED-es világítástechnikához? Ez...